• Ποια είναι η πολιτική αλλαγών?

Για όλες τις επιστροφές προϊόντων είναι απαραίτητο, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση, αχρησιμοποίητα και να επιστραφούν σε διάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Επιστροφές με ημερομηνία αποστολής πέρα των 14 ημερών (από την ημέρα παραλαβής) δεν θα γίνονται αποδεκτές, θα σας επιστρέφονται και θα επιβαρύνεστε με τα έξοδα από την εταιρία courier.

Απαραίτητη προϋπόθεση πρώτα είναι να μας έχετε ενημερώσει τηλεφωνικά ή με email για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε:

1.Αλλαγή σε νούμερο

2.Αλλαγή με άλλο προϊόν

3.Έκδοση πιστωτικού

 *Αν δεν βρείτε κάποιο προϊόν για αλλαγή άμεσα, επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση πιστωτικού. Κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νά σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές ημέρες.

Όσον αφορά την κατηγορία ΕΣΩΡΟΥΧΑ και συγκεκριμένα τα slip, για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές αλλαγές και επιστροφές.

Επίσης,αλλαγές δεν γίνονται και σε πακέτα προϊόντων (πακέτα που περιέχουν πάνω από ένα κομμάτι) όπως π.χ. κάλτσες κ.λπ., υπολογίζονται σαν ΕΝΑ κομμάτι. Δεν επιστρέφονται δηλαδή μεμονωμένα κομμάτια που αποτελούν μέρη ενός πακέτου.

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν.

  • Ποια είναι η διαδικασία αλλαγής?
  1. Μας ενημερώνεται τηλεφωνικά ή μέσω email για την αλλαγή που επιθυμείτε ώστε να γίνει δέσμευση του νέου προϊόντος.
  2. Αποστέλλετε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, το δέμα με το προϊόν στην αρχική του συσκευασία, με συμπληρωμένη την φόρμα αλλαγής και το έντυπο παραγγελίας μέσω της ACS Courier.
  3. Μόλις παραλάβουμε το δέμα θα σας αποστείλουμε εντός 3 εργάσιμων ημερών το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει και μέσω email τον καινούργιο κωδικό αποστολής.
  4. Εάν επιλέξετε την έκδοση πιστωτικού, θα ισχύει από την ημέρα παραλαβής του πακέτου από εμάς. Θα σας αποστείλουμε σχετικό email με τον κωδικό πιστωτικού.
  5. Προσοχή! Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται χωρίς να έχουν φορεθεί, χωρίς να έχουν πλυθεί ή να έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο στην αρχική τους κατάσταση και με όλες τις ετικέτες πάνω.

Τα έξοδα για την επιστροφή της παραγγελίας είναι δωρεάν. Εάν πραγματοποηθεί δεύτερη αλλαγή επιβαρύνεστε με 5€.